We zijn live!

Het is gelukt! Vandaag vier ik een klein feestje, want na hard werken is het gelukt, de crowdfunding campagne staat online!!

Ben je nieuwsgierig? Klik dan snel hier om het filmpje te bekijken!

Binnen een paar minuten waren de eerste boeken al verkocht!

Ik vind het reuze spannend, maar heb onwijs veel zin in de komende 30 dagen.

Ik wil Megan bedanken voor alle illustraties! Ik wil Leon van AboutImpact bedanken voor het maken van het filmpje! Ook wil ik Ieke, Ella, Niki, Boudewijn, Minke, Kay, Zus, Nikki, Flynn, Tamara, Donny en Esther bedanken voor hun rollen in het filmpje! En natuurlijk wil ik Karsten, Carmen, Eddy en alle anderen bedanken voor hun feedback en het meedenken! Zonder jullie was ik lang niet zo tevreden geweest! DANKJULLIEWEL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *