Blij en stiekem een beetje trots

Wauw, wat een mooie dag!

Gisteren rond half 11 is de voorverkoop gestart, vandaag zijn we precies één dag verder en er zijn al 43 lees en werkboeken verkocht! Heel blij en stiekem ook een beetje trots heb ik de reacties van de donateurs bekeken. Ik kijk enorm uit naar alle reacties en donaties die nog gaan komen.

Er werd mij gisteren de vraag gesteld wat de prijs van de boeken gaat zijn, zodra ze in de winkel liggen. Het leesboek gaat €14,99 kosten en het werkboek €12,50. Tijdens de voorbereiding heb ik het advies gekregen om tijdens de crowdfunding meer te vragen, omdat het met deze kleine bedragen best moeilijk kan zijn het streefbedrag te halen. Heel eigenwijs misschien, heb ik naar mijn gevoel geluisterd en heb ik ervoor gekozen dezelfde prijs aan te houden en voor dezelfde prijs het leesboek te signeren en voor het leesboek i.c.m. het werkboek €2,50 minder te vragen. Een deel van de boeken zal ik persoonlijk overhandigen en de rest stuur ik kosteloos op. Ik wil aan iedereen die mij steunt écht iets teruggeven en op deze manier voelt dit ook zo en dat voelt heel fijn!

Vandaag een nieuwe dag en het is Daantje-Dinsdag! Het is een dag waarop ik blijf en blijf checken of er nieuwe donaties zijn binnengekomen en of daar een reactie bij staat. De batterij van mijn telefoon heeft het maar zwaar deze dagen ;).

Ik wens iedereen hele mooie Daantje-Dinsdag!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *