Het EmotieBoek in de krant!

Op deze mooie Daantje Dinsdag deel ik graag mijn pers avontuur met jullie.

Vorige week werd ik uitgenodigd door de IJmuider Courant bij hun op kantoor. Ze wilden graag meer weten over Het EmotieBoek en hoe het idee ontstaan is. Na een gezellig gesprek met Evelien over het boek en een fotoshoot met de fotograaf in de Readshop in IJmuiden kreeg ik gisteren het resultaat opgestuurd van een enthousiaste donateur. (Dankjewel Chiny!)

Ook het Haarlems weekblad nam contact op. Na een fotoshoot in de winkel van Tante Steef heb ik samen met Bianca Fenne een warme chocomel gedronken (het weer was er perfect voor) en heb ik Bianca verteld over de boeken. Het resultaat heb ik nog niet gezien. Houden jullie samen met mij het Haarlems Weekblad in de gaten? Ik ben benieuwd!

Het EmotieBoek staat in de krant, en dat nog vóór het écht in de winkel ligt! Dat vind ik een hele eer en het zegt iets over hoe belangrijk het onderwerp is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *